Nest Ortaköy

Nest Ortaköy

Land:
Turkije
Stad:
Istanboel
Type gebouw:
Residentieel
Jaga radiatoren:
Mini Canal
Architect:
Kreatif Architect
Ingenieur:
Beta Engineering LTD STI
Hoofdaannemer:
Elor Holding & Gulman Group
Oppervlakte:
7 043 m2

Nest Ortaköy is een boetiekwooncomplex in Istanboel, Turkije, met 74 suites verdeeld over blokken van vijf verdiepingen. De voornaamste bouwkundige kenmerken zijn de grote glasramen die de bewoners indrukwekkende uitzichten op de Bosporus biedt. Om elk appartement te verwarmen, moest de oplossing het warmteverlies via de glasgevel verminderen zonder de uitzichten te belemmeren.
De Mini Canal van Jaga was hier de perfecte oplossing. Voor elk raam werden 148 Mini Canals geïnstalleerd in subtiele vloersleuven. Elke eenheid werd afgewerkt met een stijlvol rooster om te voldoen aan de esthetische voorkeuren van de bewoners, gaande van geanodiseerd aluminium tot een eikenhouten afwerking.
De Mini Canal is voorzien van de Low-H2O warmtewisselaar van Jaga, die weinig water gebruikt om ultraresponsief te zijn op temperatuurschommelingen. Elke veelzijdige eenheid biedt afhankelijk van de installatiediepte en de afmetingen van elke eenheid een afgifte van 152 tot 4.184 Watt en kan op maat worden gemaakt met speciale hoeken om naadloos in de gekozen plaats te passen.

Scroll naar boven