Onalti Dokuz

Onalti Dokuz

Land:
Turkije
Stad:
Istanboel
Type gebouw:
Residentieel
Jaga radiatoren:
Micro Canal
Architect:
Kreatif Architect
Ingenieur:
Astay Gayrimenkul
Hoofdaannemer:
Astay Gayrimenkul
Oppervlakte:
154 203 m2

De stad Istanboel telt talrijke uitkijkpunten om de schoonheid van de stad te bewonderen, maar de ligging van Onaltı Dokuz Istanbul biedt een nieuw perspectief met adembenemende panoramische uitzichten. Vanaf Onaltı Dokuz Istanbul strekt de stad zich in volle glorie rondom u uit.
Het Onaltı Dokuz project ligt op een strook land van 30 aren, op 200 meter van de zee, en biedt spectaculaire uitzichten op Istanboel. Dit project bestaat uit 3 blokken van 36, 32 en 27 verdiepingen en 496 appartementen. Met de speciaal ontworpen landschapsverzorging loopt Onaltı Dokuz Istanbul meer dan welke andere site in de stad dan ook over in de natuur. Groen en blauw, Istanboel en natuur ontmoeten elkaar in Onaltı Dokuz Istanbul.
Voor dit project werd gekozen voor Micro Canal. Maximum warmte, minimum afmetingen en minimaal energieverbruik. Dit vloerinbouwelement is slechts 6 cm diep en 13 cm breed, met kleine maar krachtige Low-H2O warmtewisselaars en stille ventilatoren die nauwelijks groter zijn dan de diameter van een radiatorthermostaat. Hierdoor wordt extreem veel kracht ontwikkeld.

Scroll naar boven