Akasya Göl

Akasya Göl

Land:
Turkije
Stad:
Istanboel
Type gebouw:
Residentieel
Jaga radiatoren:
Micro Canal
Architect:
Mimarlar Workshop
Ingenieur:
Cilingiroglu Engineering Ltd. Sti.
Hoofdaannemer:
Saf Gayrimenkul
Oppervlakte:
458
Diverse:
226 Micro Canal

Akasya Göl is een woonproject in Istanboel. Een omgeving die de oude wouden van Acibadem nabootst, met veilige zones voor voetgangers, sportvoorzieningen en speeltuinen voor alle leeftijden.
In het midden van Akasya Göl werd een riviertje gecreëerd op de oorspronkelijke plaats van de rivier die er ooit liep, om de nostalgische en rijke plaatselijke fauna en flora van de zone te recupereren.
Naast het hoogbouwgebouw hebben alle inwoners de mogelijkheid van groene terrassen. Om de energie-efficiëntie te verhogen, werden groene daken en zonnepanelen gebruikt. Zelfs het regenwater wordt opnieuw gebruikt voor de tuinirrigatie.
In dit milieuvriendelijke en duurzame project werd voor de Jaga Micro Canal gekozen. Maximum warmte, minimum afmetingen en minimaal energieverbruik. Dit vloerinbouwelement is slechts 6 cm diep en 13 cm breed, met kleine maar krachtige Low-H2O warmtewisselaars en stille ventilatoren die nauwelijks groter zijn dan de diameter van een radiatorthermostaat. Dit zorgt voor een extreem hoog vermogen en was de perfecte oplossing voor dit project.

Scroll naar boven