Panavia residences

Panavia residences

Land:
Turkije
Stad:
Istanboel
Type gebouw:
Residentieel
Jaga radiatoren:
Strada Micro Canal
Architect:
Koray Yavuzer Serdar Siâhioglu
Ingenieur:
Ideal engineering LTD STI
Hoofdaannemer:
Panaroma Group
Oppervlakte:
7 500 m2

Het Panavia complex in Istanboel bestaat uit 60 privé-appartementen aan de spectaculaire Bosporus-zeestraat. De discrete radiatoren met een hoge warmteafgifte van Jaga werden geselecteerd om het complex efficiënt te verwarmen zonder het luxueuze ontwerp te verstoren.
Er werd voor twee Jaga producten gekozen: Strada voor tegen de wanden en Micro Canal voor de glazen schuifdeuren. De architecten menen dat Micro Canal van Jaga een efficiënter alternatief is dan vloerverwarming en de hoge warmteafgifte ervan is ideaal om warmteverlies via glaspartijen tegen te gaan: 2 meter Micro Canal op een diepte van 62 mm ingewerkt in de vloer kan voor een afgifte van 1950W* zorgen. De eenheden zijn geïnstalleerd op een diepte van 60 tot 80 mm, waardoor het de meest ondiepe vloerinbouwsystemen zijn die er bestaan en dus de perfecte oplossing bieden om het vloeroppervlak te maximaliseren.
De hedendaagse Strada radiator voor wandmontage is elegant slank en uiterst veilig, met een koel aanvoelend frontpaneel dat het gevaar van brandwonden voorkomt. Het systeem is uitgerust met een Low-H2O verwarmingselement van Jaga, waardoor de koolstofuitstoot met 10-15% wordt teruggedrongen in vergelijking met standaard plaatstaalradiatoren. Deze energie-efficiëntie kan nog verder worden opgedreven met de optionele Dynamic Boost Effect (DBE) technologie, die de luchtstroom verbetert, de warmteafgifte bevordert en de radiator laat werken met verwarmingssystemen met een lage watertemperatuur, zoals warmtepompen.

Scroll naar boven