Dynamic Boost Hybrid

Radiatortechnologie voor altijd veranderd 

Verwarming of verwarming + light cooling

 • verwarmt efficiënt en comfortabel met de laagste watertemperatuur
 • energiezuinig niet-condenserend koelen in combinatie met elke warmtepomp die koelwater kan leveren
 • verbetert het seizoensrendement van elke warmtepomp
 • laat condenserende ketels op hun laagste temperatuur en hoogste rendement werken
DBH15_packshot

hoge afgifte bij alle watertemperaturen, warm én koud

Nieuwe, milieuvriendelijke installaties hebben voor een optimaal rendement een veel beter afgiftesysteem nodig. Dit moet zorgen voor behaaglijke warmte bij lage watertemperatuur én voor voldoende verfrissing bij niet-condenserende koeling. Jaga Hybrid toestellen bevatten het gloednieuwe DBH-systeem, DB staat voor Dynamic Boost, om het vermogen van de radiator aanzienlijk te vergroten. De H van Hybrid staat voor de dubbele werking: verwarming en Jaga Light Cooling.

ideaal bij renovaties naar lagere watertemperatuur

geen grotere toestellen nodig

Hoe lager de watertemperatuur hoe minder warmte de radiator kan afgeven. Bijgevolg zijn extra grote radiatoren nodig. Maar niet zo met Strada Hybrid. Het DBH systeem zorgt voor voldoende extra vermogen, en overschakelen naar een zeer lage watertemperatuur kan nu met toestellen van dezelfde afmetingen. Daarom is Strada Hybrid het allerbeste warmtepomp afgiftesysteem.

Geluid en vermogen volgens de nieuwste Europese normen

Het vermogen van de Strada Hybrid zowel verwarming als koeling, werd gemeten volgens de laatste Europese normering, specifiek voor toestellen met geïntegreerde ventilatoren. Jaga voldoet hiermee als één van de eersten aan de nieuwe referentienorm EN16430.

 

Multifunctionele intelligentie

DBH schakelt automatisch tussen verwarmen en verfrissen

Verwarmen

Master_Render_Bediening_DBH_TOP_heating4

Verkoelen

Master_Render_Bediening_DBH_TOP_cooling4

Breeze

Master_Render_Bediening_DBH_TOP_breeze4

 

Auto-change-over modusStandaard

Voor omschakelen tussen verwarmen en koelen hoeft u helemaal niets te doen. Dankzij zijn nauwkeurige temperatuursensoren voor de kamer- en de watertemperatuur werkt de Hybrid radiator volledig automatisch. Om de gevraagde temperatuur te bereiken kan u 3 verschillende ventilatorsnelheden instellen, afhankelijk van de ruimte waar de radiator zich bevindt: fluisterstil max. 26 dB(A) op stand 1, comfortstand max. 30 dB(A) of maximumstand voor snelle opwarming en verfrissing.

Met breeze functie

Het DBH Systeem in de Hybrid radiator kan ook geactiveerd worden als er geen koel water is, dus zonder warmtepomp. Met enkel de luchtbeweging van de ventilatoren kan het in de buurt van de radiator al minder warm aanvoelen.

 

Future-proof

Nog niet klaar voor een warmtepomp? Strada Hybrid radiatoren laten ook condenserende gas- of stookolieketels op hun laagste watertemperatuur werken en bijgevolg op hun hoogste rendement. U bespaart op uw energierekening vanaf dag 1 en uw installatie is helemaal klaar voor een toekomst zonder CV-ketel en CO2-uitstoot. U kan ten allen tijde omschakelen naar een emissievrije installatie met een warmtepomp en dit zonder aan de radiatoren, de warmtedistributie of de leidingen iets te moeten wijzigen. Een hele geruststelling.

Tip: Zelfs bestaande Jaga Low-H2O radiatoren kunnen makkelijk een upgrade krijgen naar de nieuwe Hybrid Technologie. De DBH-modules passen op alle Jaga Low-H2O radiatoren, zoals Strada, Tempo, Linea Plus en wandinbouw.

1

{webmyne [3] [102709]} traditionele paneelradiator of vloerverwarming

C.V. ketel + traditionele paneelradiator of vloerverwarming

2

Condenserende C.V. ketel Jaga Strada

Condenserende C.V. ketel
+
Jaga Strada

3

warmtepomp Jaga Strada + DBH Upgrade

warmtepomp
+
Jaga Strada + DBH Upgrade

 • Light cooling
 • Heating

Strada

Hybrid ACO

 • Light cooling
 • Heating

Strada

Hybrid MM

 • Light cooling
 • Heating

Wandinbouw

hybrid ACO

 • Light cooling
 • Heating

Vertiga

Hybrid

 • Light cooling
 • Heating

Mini

vrijstaand hybrid

 • Light cooling
 • Heating

Mini Canal

Hybrid

Scroll naar boven