LST
Low Surface
Temperature

lst_hoge afgifte en compacte kracht

Ontwikkeld voor maximale veiligheid

  • Een radiator met een temperatuur van 75° C veroorzaakt zeer snel brandwonden, die voor kinderen, senioren en huisdieren gevaarlijk kunnen zijn.
  • Jaga LST radiatoren bevatten een energiezuinige low-H2O warmtewisselaar met een speciale bekleding, waardoor wordt vermeden dat de oppervlaktetemperatuur de 43°C overstijgt.
  • De aansluiting van ventielen en C.V. leidingen kan binnen de attractieve en veilige bekleding gebeuren, zodat ook contact met warm water leidingen onmogelijk wordt.
  • Heating

Tempo

wand

  • Heating

Play

  • Heating

Tempo

Vrijstaand

  • Heating

Panel Plus

wand horizontaal

  • Heating

Panel Plus

Vrijstaand

Toepassingen

Zorg- en sociale woningen Zorg- en sociale woningen
Gevangenissen en beveilige instellingen Gevangenissen en beveilige instellingen
Hotels en vrijetijdscentra Hotels en vrijetijdscentra
Kleuterscholen en kinderdagverblijven Kleuterscholen en kinderdagverblijven
Ziekenhuizen Ziekenhuizen
Openbare en administratieve gebouwen Openbare en administratieve gebouwen
Gezondheidsinstellingen, zorg- en rusthuizen Gezondheidsinstellingen, zorg- en rusthuizen
Onderwijsinstellingen Onderwijsinstellingen

Lage aanraaktemperatuur

De lage aanraaktemperatuur van de Jaga LST verwarmingselementen maakt ze ideaal in situaties waar veiligheid een hoofdvereiste is.Jaga LST radiatoren kunnen geïnstalleerd worden in alle commerciële en publieke gebouwen. Hier worden vaak nog hoge leidingtemperaturen gebruikt. De hoge aanraaktemperatuur bij deze toestellen kan bij verlengd contact ernstige brandwonden veroorzaken, vooral bij kinderen en ouderen.Daar de Jaga LST toestellen zich kenmerken door hun veilige aanraaktemperatuur, zijn ze uitermate geschikt voor toepassing in zieken- en bejaardentehuizen, openbare gebouwen, kinderverblijven, scholen, gevangenissen, enz…
lst_lage aanraaktemperatuur

Hoge afgifte en compacte kracht

De speciaal voor dit doel ontwikkelde Jaga LST radiatoren met hun Low-H2O verwarmingslichamen zijn veel efficiënter dan LST paneelradiatoren, en halen een maximaal vermogen uit minimale afmetingen.Jaga’s LST gamma is voorzien van de gevestigde Low-H2O technologie. Jaga LST radiatoren zijn speciaal ontwikkeld voor een lage aanraaktemperatuur, volgens de nieuwste veiligheidsnormen. En dit zonder toegevingen te doen wat betreft rendement.De afgifte van de Jaga LST radiatoren is conform EN442, zodat u zeker bent van een hoog rendement en ongeëvenaarde kwaliteit.

Maximale veiligheid

Jaga LST radiatoren zijn voorzien van afgeronde roosters en afgeschuinde voorpanelen. Hierdoor waarborgen ze een maximale veiligheid, en zijn ze conform de nieuwe veiligheidsnormen*.Daar waar nodig worden tijdens het productieproces veiligheidsschroefjes gebruikt. Op aanvraag zijn eenvoudige slotjes leverbaar, waardoor de bekleding niet kan worden afgenomen zonder gereedschap.Het verwarmingslichaam is verborgen binnen de bekleding: afhankelijk van het model wordt er standaard of optioneel een onderrooster meegelverd, zodat de warmtewisselaar, ventielen en leidingen volledig afgeschermd zijn.
*Bijvoorbeeld: DHSS DN 4 safety regulations.
lst_maximale veiligheid2

Eenvoudig onderhoud

Het elegante design van de Jaga LST collectie is speciaal ontwikkeld voor een snel en eenvoudig onderhoud.De roosters kunnen afzonderlijk worden uitgenomen. Bij schilder- of onderhoudswerken kan zelfs de volledige bekleding worden afgenomen, zonder het C.V. systeem te ledigen.
Scroll naar boven