WARMTEPOMPRADIATOREN VOOR NIEUWBOUW EN RENOVATIE

Warmtepompradiatoren voor een optimaal en energiezuinig binnenklimaat voor nieuwbouw en renovatie

– al meer dan 60 jaar “Made in Belgium”.


Onze huizen worden energiezuiniger gebouwd en beter geïsoleerd. We zien het klimaat veranderen en de behoefte van koelen in woningen steeds toenemen. Bij Jaga ontwikkelen we producten met het oog op de toekomst, die voor verwarming én voor koeling zorgen. Jaga Light Coolers en Deep Coolers zijn energiezuinige, kwalitatieve oplossingen waarbij verwarming en koeling geïntegreerd zitten binnen éénzelfde toestel.

Verwarmen en koelen met een laag energieverbruik, maar ook nog eens hoe dit het beste past in de woning. Radiatoren als wand- of plafondmodel, zowel inbouw als opbouw, alles kan. Met onze maatwerk oplossingen denken we graag met u mee en doen we onze technologieën perfect passen in uw ontwerp.

STRM_INT_050_120_11_133_01

Bij het investeren in warmtepompen is het belangrijk te kiezen voor afgiftesystemen die de woning niet enkel kunnen verwarmen maar die ook kunnen koelen. Besparen op de energiefactuur doe je door te kiezen voor lagetemperatuurradiatoren of warmtepompradiatoren die op lage watertemperaturen kunnen verwarmen en koelen. Het hele jaar door het ideale binnenklimaat, op een energiezuinige manier.

Bij Jaga ontwerpen we intelligente lage-temperatuurradiatoren voor verwarming en koeling die gecombineerd kunnen worden met warmtepompen: onze warmtepompradiatoren. Eenzelfde radiator kan dus wisselen tussen verwarmen en koelen. Zo geniet u het hele jaar door van een aangenaam binnenklimaat.

Meer weten over verwarming en koeling?
Nood aan maatwerk voor een specifiek project?

info@jaga.be 
011 29 41 11 

www.jaga.com

Interesse in een opleiding over
verwarming en koeling in het Jaga Coollab?

Schrijf je hier in: www.jagaiscool.be

Scroll naar boven