Courthouse of Appeals

Courthouse of Appeals

Land:
Polen
Stad:
Krakau
Type gebouw:
Openbare ruimte
Jaga radiatoren:
Mini Vrijstaand Mini Canal
Architect:
RKW - Rhode Kellermann Wawrowsky, Polska
Ingenieur:
Miks
Hoofdaannemer:
Polbau
Oppervlakte:
10 500 m2

Als plaats van gerechtigheid moet het Hof van Beroep van Krakau voldoen aan de bouwvoorschriften inzake efficiëntie, comfort en esthetica. Bij het zoeken naar een oplossing die deze drie aspecten combineert met de plechtigheid van het gebouw, kwamen de ontwikkelaars tot de conclusie dat de Mini Canal en de Mini Vrijstaand van Jaga de ideale keuze waren.
De Mini Canals werden gebruikt in de gangen en voorkomen warmteverlies via de glazen ramen, terwijl de vrijstaande Mini’s om dezelfde reden in de kantoren van het gebouw werden aangebracht. Beide radiatoren zijn voorzien met de gepatenteerde Low-H2O technologie van Jaga, voor een supergeleidende warmteafgifte met minimaal energieverbruik, waardoor de koolstofuitstoot met 10-15% wordt teruggedrongen in vergelijking met standaard plaatstaalradiatoren.
Het subtiele maar krachtige Mini Canal systeem kan in de vloer worden geïnstalleerd op dieptes vanaf 9 cm en met een ruime keuze aan roosteropties, wat er voor zorgt dat het eenvoudig is om het mooiste rooster te vinden die past binnen uw interieur. Ook de Mini Vrijstaand is ideaal om de ruimte discreet te verwarmen wanneer vloerinbouw geen optie is, met zijn minimale hoogte vanaf 8 cm.

Scroll naar boven