Regional Blood Center

Regional Blood Center

Land:
Polen
Stad:
Raciborz
Type gebouw:
Gezondheidszorg
Jaga radiatoren:
Strada Mini
Architect:
FAAB Architektura
Hoofdaannemer:
Skobud sp. z o.o.
Oppervlakte:
2 800 m2

Het 'Blood Center' in Raciborz werd voltooid in 2013 en is een bekroond gebouw dat werd ontworpen om de aandacht te vestigen op bloeddonatie.
Op basis van een levendig kleurenschema vanaf de rode glazen buitenpanelen naar de binnenvloeren en -muren volgt het volledige project het thema bloed.
Als aanvulling op het ultramoderne ontwerp van het gebouw werden de discrete en slanke Strada radiatoren van Jaga specifiek gelakt in dezelfde rode afwerkingskleur die doorheen het centrum loopt. Met een knap aluminium rooster en een vlak frontpaneel bieden ze een stijlvolle optie om temperatuurschommelingen te regelen.
Ook de Mini wand van Jaga werd voor dit project gekozen. Deze weegt slechts één tiende van een traditionele plaatstaalradiator en bevat slechts 10% van het water, waardoor het een uiterst efficiënt systeem is. De supergeleidende radiatoren met dubbele aandrijving voor een efficiëntere compensatie van koude tocht worden geïnstalleerd met de Low-H2O technologie van Jaga, waardoor ze maximale warmteafgifte met het laagst mogelijke energieverbruik waarborgen.
Een energiebesparende verwarmingsoplossing met een veilige oppervlaktetemperatuur en het DBE model laat hen met superlage watertemperaturen werken.

Scroll naar boven