Innovatieve producten gemaakt
door unieke mensen in het hart
van de Limburgse maakindustrie

In het pittoreske Diepenbeek, een gemeente die de charme van Limburg belichaamt, vind je een bedrijf dat niet alleen lokaal maar ook internationaal de normen van comfort, duurzaamheid en design herdefinieert. Jaga Climate Designers, een naam die synoniem staat voor innovatie in verwarming en koeling, maakt golven in de maakindustrie met hun geavanceerde radiatoren en convectoren.

“Maar wat maakt Jaga zo uniek? Het antwoord ligt niet alleen in de producten die ze maken maar ook in de manier waarop ze die maken.”

Een Visie op Duurzaamheid

Bij Jaga draait alles om meer dan alleen het produceren van kwaliteitsvolle verwarmings- en koelsystemen. Het bedrijf heeft een diepgewortelde overtuiging in duurzaamheid en streeft ernaar om een positieve impact op het milieu te hebben. Dit blijkt uit hun toewijding aan energie-efficiënte oplossingen die helpen bij het verminderen van de CO2-uitstoot en tegelijkertijd het comfort in woon- en werkruimtes verhogen. Jaga’s producten zijn ontworpen met het oog op de toekomst, waardoor ze niet alleen vandaag relevant zijn, maar ook in de komende decennia.

Innovatie in de Maakindustrie

Gelegen in Diepenbeek, stelt Jaga ongeveer 300 mensen te werk, waarmee het een van de belangrijkste werkgevers in de regio is. Het bedrijf staat bekend om zijn voortdurende streven naar innovatie, zowel in zijn producten als in zijn productieprocessen. Jaga’s faciliteiten in Diepenbeek zijn uitgerust met de laatste technologieën om efficiëntie en kwaliteit te waarborgen, terwijl ze trouw blijven aan hun milieubewuste filosofie.

Een Hart voor de Gemeenschap

Een bijzonder aspect van Jaga’s bedrijfsfilosofie is hun inclusieve benadering van werkgelegenheid. In een mooie samenwerking met het maatwerkbedrijf Bewel, integreert Jaga een groep mensen met een afstand tot de arbeidsmarkt in hun productieproces. Deze samenwerking benadrukt niet alleen Jaga’s toewijding aan sociale verantwoordelijkheid maar versterkt ook het gemeenschapsgevoel binnen het bedrijf.

Vooruitkijken

Jaga Climate Designers blijft de grenzen van innovatie verleggen met elk product dat ze ontwerpen en elke strategie die ze implementeren. Hun verhaal is er een van passie, duurzaamheid en gemeenschapszin, geworteld in de Limburgse aarde maar met een blik die gericht is op de horizon van mondiale milieuvriendelijke oplossingen.

Jaga Climate Designers is niet alleen een bewijs van Belgische innovatie en industriële excellentie; het is een voorbeeld van hoe bedrijven kunnen leiden met waarden, visie, en een diep verankerd respect voor zowel de planeet als de mensen die erop wonen.

Scroll naar boven