Sky Tower

Sky Tower

Land:
Roemenië
Stad:
Boekarest
Type gebouw:
Bureau
Award:
Leed Silver
Jaga radiatoren:
Tempo Vrijstaand Mini Canal
Architect:
Hoffmann & Janz Achitectura Consult S.R.L. Austria
Ingenieur:
Energie effizienz GmbH & Energie effizienz
Hoofdaannemer:
Strabag
Oppervlakte:
50 400 m2

De Sky Tower in Boekarest is het hoogste gebouw van Roemenië. Met meer dan 50.000 m2 aan kantoorruimte en een hoogte van 137 meter, combineert het gebouw een innovatief ontwerp met kwaliteit, ruimte en flexibiliteit op een bevoorrechte locatie. Dit referentiegebouw beschikt over een Zilveren LEED certificaat en maakt uitgebreid gebruik van groene technologie.
Zonneglas maximaliseert het natuurlijke licht en een gebouwbeheersysteem maakt een efficiënt stroomverbruik mogelijk. Binnen in de toren voorzien de Tempo Vrijstaande verwarmingen van Jaga een efficiënte temperatuurregeling. Low-H20 technologie en een supergeleidende en snelle warmtewisselaar waarborgen een maximale warmteafgifte met het laagst mogelijke energieverbruik.
De 1 400 Tempo Vrijstaand eenheden van Jaga zijn op maat gemaakt om het kleurenschema van de binnenkant van het gebouw te volgen en bieden een eenvoudige en klassieke verwarmingsoplossing voor gebouwen zoals de Sky Tower met grote glaspartijen.
Dit model met Twin power reageert onmiddellijk op temperatuurschommelingen en zorgt voor een automatische klimaatregeling in alle vertrekken.

Scroll naar boven