Platinum tower

Platinum tower

Land:
Libanon
Stad:
Beiroet
Type gebouw:
Residentieel
Jaga radiatoren:
Mini Canal
Architect:
Nabil Gholam
Ingenieur:
Fouad Hanna
Hoofdaannemer:
Arabian Construction Company ACC
Oppervlakte:
54 000 m2

De Platinum Tower in Beiroet is momenteel het hoogste residentiële gebouw van de Libanese hoofdstad en torent uit boven het omliggende Centrale District, waar zich ook de meest gerenommeerde hotels van de stad bevinden. Om de bewoners te verwelkomen in het gebouw, was het belangrijk dat ze een warme, comfortabele omgeving aantroffen die niet onderdeed voor de luxueuze uitstraling van de toren.
Om de tocht van de grote schuifdeuren in zowel de hal als de wooneenheden te bestrijden, werden als optimale oplossing Mini Canal van Jaga geselecteerd. De moderne elegantie van de binnenesthetiek van het gebouw kon worden gehandhaafd dankzij de onopvallendheid van de Mini Canal.
De Mini Canal wordt geïnstalleerd in de vloer en geeft uiterst subtiel aanzienlijke warmte af waardoor een warmtegordijn wordt gecreëerd om tocht tegen te gaan. De eenheden zijn in overeenstemming met de interieurinrichting weggewerkt onder elegante metalen of houten roosters die verkrijgbaar zijn in meer dan 25 verschillende stijlen. De Mini Canal is voorzien van de Low-H2O warmtewisselaar van Jaga, die weinig water gebruikt om ultraresponsief te zijn op temperatuurschommelingen.
Elke veelzijdige eenheid biedt afhankelijk van de installatiediepte en de afmetingen van elke eenheid een afgifte van 152W tot 4.184W en kan op maat worden gemaakt met speciale hoeken om naadloos in de gekozen plaats te passen.

Scroll naar boven