Kungsbrohuset

Kungsbrohuset

Land:
Zweden
Stad:
Stockholm
Type gebouw:
Bureau Commercieel
Jaga radiatoren:
Strada Mini Vrijstaand
Architect:
Strategisk Arkitektur
Ingenieur:
PO Andersson Konstruktionsbyrå
Hoofdaannemer:
Jernhusen
Oppervlakte:
37 000 m2

Kungsbrohuset bestaat uit 37.000 m2 aan eco-slimme, flexibele kantoorruimten, restaurants en winkels in het hart van City West, naast het Centrale Station van Stockholm en de Arlanda Express. Het is een van de meest milieuvriendelijke kantoorgebouwen vol slimme oplossingen.
Dat dit gebouw gecertificeerd is volgens drie verschillende milieu-indelingen is ondergeschikt aan het feit dat het gedurende de hele levensduur de minst mogelijke impact zal hebben op het milieu. Dit komt niet enkel door de bouw ervan maar ook door de dagelijkse activiteit.
Daarom waren de Low-H2O radiatoren van Jaga de perfecte oplossing om in dit gebouw te installeren. Ze verbruiken niet alleen minder energie maar verminderen zelfs na afdanking de impact op het milieu. Doordat een Jaga Low-H2O radiator lichter en kleiner is dan traditionele radiatoren met hetzelfde vermogen, zijn niet zo veel grondstoffen nodig voor de vervaardiging.>br/>Low-H2O radiatoren hebben een langere levensduur en na afloop daarvan kunnen ze volledig worden gerecycled.

Scroll naar boven