Aardman Animations

Aardman Animations

Land:
Verenigd Koninkrijk
Stad:
Bristol
Type gebouw:
Bureau
Jaga radiatoren:
Mini Canal
Architect:
Alec French Architects
Ingenieur:
MLDE Mark Lovell Design Engineers
Oppervlakte:
5 000 m2

Aardman Animations staat bekend om films op basis van stop-motion klei-animatietechnieken, in het bijzonder die met de Britse personages Wallace en Gromit.
Aardman Animations betrok onlangs hun nieuwe studiohoofdkwartier in Bristol, waar Jaga in het hele gebouw Mini Canal heeft geïnstalleerd. Om het even welk gebouw, hoe innovatief het ontwerp en de lay-out ook zijn, is maar zo goed als de elektrische en mechanische infrastructuur die erin is voorzien.
Voor het kantoor van Aardman deed Alec French Architects een beroep op Jaga om voor discrete en efficiënte verwarming te zorgen. Voor het project werd voor de Mini Canal van Jaga gekozen omwille van de uitstekende waarde, efficiënte prestaties en ruimtebesparende voordelen ervan.
Om het Aardman team de temperatuur overal in het gebouw afzonderlijk te laten bedienen, kan de afgifte van de Jaga Mini Canal worden ingesteld via een wandthermostaat in elk gebouwdeel. De interne elementen van de Mini Canal werden ‘onzichtbaar’ gemaakt aan de hand van donkergrijs gelakte componenten. Het enige opvallende onderdeel dat overblijft, is het rooster, dat perfect op maat kan worden gemaakt voor elke vloer.

Scroll naar boven