fbpx

Speciaal voor de Belgische installateurs: onze totaal vernieuwde webshop!

Het kopen van onze toestellen en toebehoren kan al sinds jaar en dag bij de gekende verdelers. Sinds enkele maanden hebben we als fabrikant beslist om de Belgische installateurs een extra servicekanaal aan te bieden: onze eigen B2B webshop.

Vandaag brengen we een gloednieuwe en geoptimaliseerde webshop op de HVAC-markt dankzij alle feedback van onze klanten de afgelopen maanden. Het was een boeiende uitdaging om ons uitgebreide gamma aan producten en opties te vertalen naar een platform waar installateurs eenvoudig kunnen bestellen. Dankzij dit platform zullen onze commerciële medewerkers nog meer tijd krijgen om zich toe te leggen op de klantrelaties.

Vernieuwde webshop voor de Belgische installateur

Enkele voordelen van de Jaga webshop voor installateurs:

Gratis leveren

Elke bestelling kan gratis geleverd worden op een (werf)adres naar keuze. Afhalen in ons magazijn is binnenkort ook mogelijk.

Alle toebehoren in 1 klik

Bij elk toestel krijgen installateurs direct het juiste toebehoren te zien. Zo is altijd alles bij de hand tijdens de plaatsing van onze Jaga toestellen.

Jaga kopen kan vanaf nu 24u/24 & 7d/7

Installateurs kunnen hun bestellingen voortaan ook 's avonds of in het weekend plaatsen. Ook buiten onze werkuren.

Nettoprijzen

Voor elk toestel of onderdeel zien de installateurs na inloggen de Jaga nettoprijzen.

Winkelmandje per klant

Installateurs behouden het overzicht van hun bestellingen door voor elke bestelling zelf een referentienummer of naam te kiezen.

Vernieuwde webshop voor de Belgische installateur - productoverzicht

We danken Digitalum als partner in dit mooie e-commerce project en blijven de komende maanden streven naar het beste serviceplatform voor onze klanten.