• Nieuws

Open Wervendag 2019

Spectaculaire renovatie van Gare Maritime

Heb jij op 19 mei ook deelgenomen aan Open Wervendag? De spectaculaire renovatie van Gare Maritime niet kunnen bezoeken? Wij tonen je graag hoe ver we al staan in dit mooie Jaga project.

Van zodra dit project opgeleverd is, zorgen we voor meer beeldmateriaal!

Open Wervendag 2019 - Gare Maritime

Lees meer...

Jaga in Europese primeur Circulair Bouwen!

Officiële opening VUB Circular Retrofit Lab

Op 13 mei vond de grote opening plaats van de VUB-renovatie "Circular Retrofit Lab". Een Europese primeur inzake circulair bouwen met Jaga Climate Designers als trotse HVAC-partner.

Lees meer...

Kom onze nieuwe D-Flow showroom ontdekken!

Showroom Jaga D-Flow

Met trots stellen wij onze D-flow showroom voor. In deze showroom kunnen particulieren en HVAC-professionals kennismaken met de Jaga ventilatieoplossing.

Bezoekers kunnen het energie-efficiënte en CO2-gestuurde systeem in werking zien aan de hand van de simulatie van een standaard appartement, rekening houdend met realistische debieten per ruimte.

Jaga D-Flow, logo

Lees meer...

Jaga is vanaf nu BENOvatievoorloper

Jaga is BENOveervoorloper


Als BENOvatievoorloper durven we vandaag al de BENOvatiedoelstellingen promoten en in de praktijk brengen!BENOveren* met Jaga is namelijk kiezen voor een duurzame toekomst. Jaga Climate Designer producten zijn energiezuinige oplossingen die uw woning niet enkel zullen verwarmen, maar ook kunnen koelen en/of ventileren. Dankzij onze stille en energiezuinige oplossingen zal u fors besparen op uw energiekosten. Mooi meegenomen, toch?

*BENOveren = Beter renoveren

Voor meer informatie, klik hier!

Hier komen de Climate Designers!

Jaga, The Radiatorfactory wordt Jaga, Climate Designers!


Jaga Presents: Een nieuw imago met een hoekje af. Als Climate Designers blijven wij trouw aan onze waarden door de meest energiezuinige oplossingen te ontwikkelen en wereldwijd aan te bieden. Zo zorgen we voor een gezonder binnenklimaat zonder het buitenklimaat te schaden. Klimaatverandering en de evolutie van bouwtechnieken vragen om vernieuwende ecologische oplossingen voor verwarming, koeling & ventilatie. Jaga zorgt voor één oplossing voor alle seizoenen.

Red Dot Award Winnaar 2018

✦ Jaga wint 5e Red Dot Award ✦


Jaga kon in de afgelopen jaren reeds 4 andere Red Dot Awards in de wacht slepen voor volgende producten: Twine, Pinch, Scape & Freedom. We zijn fier te mogen aankondigen dat één van onze producten opnieuw de internationale erkenning voor uitmuntend design in de wacht kon slepen: een Red Dot Award voor onze Jaga Aurora.

Red Dot Design Award
Deze awards worden jaarlijks uitgereikt en groeiden uit tot één van de meest prestigieuze designwedstrijden wereldwijd. Om een Red Dot Award in de wacht te kunnen slepen, moet een product een hoge mate van functionaliteit kunnen combineren met een hoge kwaliteit van design.

We zijn bij Jaga dan ook enorm fier op deze internationale erkenning. Dit is een extra drijfveer om met evenveel enthousiasme verder HVAC oplossingen te ontwerpen en te ontwikkelen.

Aurora Red Dot Award

Lees meer...

LEED Gold Award voor Nike Distributiecentrum

✦ Jaga Project “Nike Distributiecentrum” wint LEED Gold Award! ✦


Het Europese Distributiecentrum van Nike, gelegen in het Belgische Ham, kon een “LEED* Gold Award” in de wacht slepen voor haar energiezuinigheid en duurzaamheid. Nike is hiermee het grootste LEED-gecertificeerde gebouw in ons land. Zowel de begeleiding door de verschillende partners in dit project** als de keuze voor energie-efficiënte luchtverhitters van Jaga resulteerden in het behalen van deze “LEED Gold” certificering.

LEED Gold Award - Nike gebouw

Lees meer...

Hof van Justitie van de Europese Unie - Luxemburg

✦ Goud! Zowel voor het nieuwe Hof van Justitie van de EU in Luxemburg, als voor Jaga ✦


Momenteel worden bij Jaga ongeveer 2.500 Mini Canals Optimised toestellen, met een waarde van € 430.000, gemaakt voor het nieuwe gebouw van het Hof van Justitie van de EU in Luxemburg.

Jaga inbouwoplossing, speciaal maatwerk
De Jaga Mini Canal is met zijn minimale inbouwdiepte uitermate geschikt voor kantoren. Verborgen onder het gouden rooster zit een supersnelle Low-H2O warmtewisselaar die volledig "onzichtbaar" donkergrijs gelakt werd. De gouden roosters werden speciaal gemaakt om de link te leggen met de gouden torens.

News Hof van Justitie van de EU

Lees meer...

  • 1
  • 2